آرشیو تیر ماه 1400

شناخت بيشتر هودهاي آشپزخانه

صنعتي سازي آشپزخانه ها
 دوره هيان ژاپني
شركت اسنوا توليد كننده لوازم خانگي ايراني
توربو چگونه كار مي كند
لوازم خانگي
هودهاي بخار سايبان
چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

نظافت هود آشپزخانه

خريد هود بيمكث

مكانها
ايران

    هود ، ايران ، روستايي در استان فارس ايران

ايالات متحده

    فورت هود ، يك پست ارتش ايالات متحده در نزديكي كيلين ، تگزاس
    هود ، كاليفرنيا ، مكاني تعيين شده در سرشماري در ايالات متحده
    كانال هود ، fjord در نزديكي صداي Puget در ايالت واشنگتن ايالات متحده است
    شهرستان هود ، تگزاس ، شهرستان ايالت تگزاس ايالات متحده است
    رودخانه هود (ابهام زدايي)
    هود ، ويرجينيا ، يك جامعه بدون شركت در ايالات متحده است
    كوه هود ، بلندترين كوه در ايالت اورگان آمريكا
        كوه هود ، اورگان ، يك جامعه بدون شركت براي كوهستان نامگذاري شده است
        Mount Hood Parkdale، Oregon ، نام اداره پستي است كه به Mount Hood ، Oregon خدمات مي دهد

حمل و نقل

    ليست كشتي هايي به نام HMS Hood
    هود استيمر ، سازنده اوليه اتومبيل هاي بخار (01-01-1900) آمريكايي در لانارك ، ايلينوي ، به ليست توليد كنندگان اتومبيل منسوخ شده در ايالات متحده مراجعه كنيد

استفاده هاي ديگر

    روش HOOD ، روش طراحي نرم افزار
    هود ، نام رمز بزرگترين دستگاه حرارتي هسته اي مخفي منفجر شده در سرزمين ايالات متحده ؛ عمليات Plumbbob را ببينيد
    عاميانه براي يك محله

نظافت اگزوز آشپزخانه

تميز كردن اگزوز آشپزخانه (كه اغلب به آن تميز كردن هود مي گويند) فرآيند از بين بردن چربي است كه در داخل مجاري ، هودها ، فن ها و دريچه هاي سيستم اگزوز آشپزخانه هاي تجاري جمع شده است. در صورت تميز نبودن ، سيستم هاي اگزوز آشپزخانه در نهايت چربي زيادي جمع مي كنند تا به خطرات شديد آتش سوزي تبديل شوند. سيستم هاي اگزوز بايد بطور منظم ، در فواصل متناسب با استفاده ، بررسي شوند تا مشخص شود آيا قبل از انباشته شدن مقدار خطرناك چربي ، به تميزكاري نياز است.

تهويه هوا با هواي بيرون

خريد هود بيمكث

در آب و هواي سرد ، گرم ، مرطوب يا غبارآلود ترجيح داده مي شود تهويه هوا با هواي بيرون به حداقل برسد تا انرژي ، هزينه يا فيلتراسيون صرفه جويي شود. اين انتقاد (به عنوان مثال تيلر) باعث شد تا ASHRAE در سال 1981 ، به ويژه در مناطق غيرسيگاري ، ميزان تهويه در فضاي باز را كاهش دهد. با اين حال تحقيقات بعدي توسط فنگر [43] د. كاين و جانسن مدل ياگلو را تأييد كرد. كاهش نرخ تهويه به عنوان يك عامل موثر در سندرم ساختمان بيمار شناخته شده است.

استاندارد 1989 ASHRAE (استاندارد 62-89) بيان مي كند كه دستورالعمل هاي تهويه مناسب 20 CFM (9.2 ليتر در ثانيه) براي هر نفر در يك ساختمان اداري و 15 CFM (7.1 ليتر در ثانيه) به ازاي هر نفر براي مدارس است ، در حالي كه استاندارد 62.1 2004 -2004 دوباره توصيه هاي كمتري دارد (به جداول زير مراجعه كنيد). ANSI / ASHRAE (استاندارد 62-89) حدس زد كه "اگر نرخ تهويه تنظيم شود تا از 1000 ppm CO2 بيشتر نشود" معيارهاي راحتي (بو) احتمالاً رعايت مي شود "در حالي كه OSHA محدوديت 5000 ppm را تعيين كرده است. 8 ساعت.
نرخ تهويه تاريخي نويسنده يا منبع سال ميزان تهويه (IP) نرخ تهويه (SI) مبناي اصلي يا منطقي
Tredgold 1836 4 CFM به ازاي هر نفر 2 ليتر در ثانيه براي هر نفر نيازهاي اساسي متابوليكي ، ميزان تنفس و سوزاندن شمع
صورتحساب 1895 30 CFM به ازاي هر نفر 15 ليتر در ثانيه به ازاي هر نفر بهداشت هواي داخل منزل ، از شيوع بيماري جلوگيري مي كند
Flugge 1905 30 CFM به ازاي هر نفر 15 ليتر در ثانيه براي هر نفر دماي بيش از حد يا بوي نامطبوع
ASHVE 1914 30 CFM به ازاي هر نفر 15 ليتر در ثانيه براي هر نفر براساس Billings ، Flugge و افراد معاصر
كد اوليه ايالات متحده 1925 30 CFM به ازاي هر نفر 15 L / s براي هر نفر مانند موارد بالا
Yaglou 1936 15 CFM به ازاي هر نفر 7.5 ليتر در ثانيه براي هر نفر كنترل بو ، هواي بيرون به عنوان بخشي از كل هوا
ASA 1946 15 CFM به ازاي هر نفر 7.5 ليتر در ثانيه براي هر نفر براساس Yahlou و افراد معاصر
ASHRAE 1975 15 CFM به ازاي هر نفر 7.5 ليتر در ثانيه براي هر نفر همان موارد فوق
ASHRAE 1981 10 CFM به ازاي هر نفر 5 ليتر در ثانيه براي هر نفر براي مناطق غيرسيگاري ، كاهش مي يابد.
ASHRAE 1989 15 CFM به ازاي هر نفر 7.5 ليتر در ثانيه براي هر نفر براساس Fanger ، W. Cain و Janssen

ASHRAE همچنان به انتشار توصيه هاي ميزان تهويه فضا به فضا ادامه مي دهد ، كه توسط كميته اجماع متخصصان صنعت تصميم گيري مي شود. فرزندان مدرن استاندارد ASHRAE 62-1975 استاندارد ASHRAE 62.1 براي فضاهاي غير مسكوني و ASHRAE 62.2 براي اقامت هستند.

محاسبه ميزان تهويه قابل قبول

خريد هود بيمكث


دستورالعمل هاي تهويه بر اساس حداقل ميزان تهويه مورد نياز براي حفظ سطح قابل قبول از بيو مايع است. از دي اكسيدكربن به عنوان يك نقطه مرجع استفاده مي شود ، زيرا اين گاز با بيشترين ميزان انتشار با مقدار نسبتاً ثابت 0.005 L / s است. معادله ترازوي جرم:

Q = G / (Ci - Ca)

    Q = ميزان تهويه (L / s)
    G = ميزان توليد CO2
    Ci = غلظت قابل قبول CO2 در محيط داخلي
    Ca = غلظت CO2 محيط

سيگار كشيدن و تهويه

استاندارد 62 ASHRAE بيان مي كند كه هواي خارج شده از منطقه با دود تنباكو محيطي نبايد در هواي بدون ETS گردش يابد. فضايي با ETS براي دستيابي به كيفيت هواي مشابه با محيط غير سيگاري به تهويه بيشتري نياز دارد.

مقدار تهويه در يك منطقه ETS برابر با مقدار منطقه بدون ETS به علاوه مقدار V است ، جايي كه:

V = DSD × VA × A / 60E

    V = ميزان جريان اضافي توصيه شده در CFM (L / s)
    DSD = طراحي تراكم سيگار كشيدن (تعداد تخميني سيگارهاي كشيده شده در هر ساعت در واحد سطح)
    VA = حجم هواي تهويه به ازاي هر سيگار براي اتاق در حال طراحي (ft3 / cig)
    E = اثر بخشي حذف آلاينده ها

تاريخ

سيستم هاي تهويه ابتدايي در سايت باستاني پلونيك (متعلق به فرهنگ وينچا) در صربستان پيدا شد و در كوره هاي ذوب اوليه مس ساخته شده بود. در اين كوره كه در خارج از كارگاه ساخته شده ، دريچه هاي هوا مانند لوله هاي خاكي با صدها سوراخ ريز در آنها و يك دودكش نمونه اوليه براي اطمينان از ورود هوا به داخل كوره براي تغذيه آتش وجود دارد و دود از آن خارج مي شود.

سيستم هاي تهويه منفعل و خنك كننده غير فعال به طور گسترده اي در اطراف مديترانه توسط زمان كلاسيك نوشته شده است. براي هدايت گردش هوا از هر دو منبع گرما و منابع خنك كننده (مانند فواره ها و مخازن حرارتي زيرزميني) استفاده شد و ساختمان ها براي تشويق يا حذف طرح ها ، با توجه به آب و هوا و عملكرد طراحي شدند. حمامهاي عمومي اغلب از نظر گرمايشي و سرمايشي پيچيده هستند. يخخانه ها يك هزاره قدمت دارند و در زمان كلاسيك بخشي از يك صنعت يخي بودند كه به خوبي توسعه يافته بود.

توسعه تهويه اجباري با اعتقاد رايج در اواخر قرن 18 و اوايل قرن نوزدهم در نظريه ميازما بيماري ، جايي كه تصور مي شد "هواي راكد" باعث گسترش بيماري مي شود ، دامن زد. روش اوليه تهويه استفاده از آتش تهويه در نزديكي دريچه هوا بود كه به زور باعث گردش هوا در ساختمان مي شود. مهندس انگليسي John Theophilus Desaguliers نمونه اوليه اي از اين امر را هنگام نصب آتش هاي تهويه در لوله هاي هوا در سقف مجلس عوام ارائه داد. با شروع تئاتر كاونت گاردن ، لوسترهاي گازسوز روي سقف اغلب به طور خاص براي انجام يك نقش تهويه طراحي مي شدند.

تهويه آشپزخانه

خريد هود بيمكث

تهويه را بايد براي ارتباط آن با "تخليه" وسايل و تجهيزات احتراق مانند بخاري آب ، كوره ، ديگهاي بخار و اجاق هاي چوب در نظر گرفت. از همه مهمتر ، در طراحي تهويه ساختمان بايد دقت شود تا از توليد محصولات احتراق از وسايل "با تهويه طبيعي" به فضاي اشغال شده جلوگيري شود. اين موضوع براي ساختمانهايي كه داراي پاكت هواي بيشتري هستند از اهميت بيشتري برخوردار است. براي جلوگيري از خطرات ، بسياري از وسايل احتراق مدرن از "تهويه مستقيم" استفاده مي كنند كه هواي احتراق را بجاي محيط داخلي مستقيماً از بيرون مي كشد.

نرخ تهويه براي كيفيت هواي داخلي

ميزان تهويه ، براي ساختمانهاي CII ، به طور معمول با جريان حجمي هواي خارج ، كه به ساختمان وارد مي شود ، بيان مي شود. واحدهاي معمولي مورد استفاده فوت مكعب در دقيقه (CFM) يا ليتر در ثانيه (L / s) است. ميزان تهويه را مي توان به ازاي هر نفر يا واحد سطح زمين مانند CFM / p يا CFM / ft² يا با تغيير هوا در ساعت (ACH) نيز بيان كرد.
استانداردهاي ساختمانهاي مسكوني

براي ساختمانهاي مسكوني ، كه بيشتر براي تأمين نيازهاي تهويه خود به نفوذ متكي هستند ، يك معيار اندازه گيري معمول تهويه ميزان تغيير هوا (يا تغييرات هوا در ساعت) است: نرخ تهويه ساعتي تقسيم بر حجم فضا (I يا ACH ؛ واحد از 1 ساعت) در طول زمستان ، ACH ممكن است از 0.50 تا 0.41 در يك خانه كاملاً مهر و موم شده تا 1.11 تا 1.47 در يك خانه با هواي آزاد باشد.

ASHRAE در حال حاضر نرخ تهويه وابسته به سطح كف را به عنوان يك بازنگري در استاندارد 62-2001 ، كه در آن حداقل ACH 0.35 بود ، اما كمتر از 15 CFM / نفر (7.1 ليتر در ثانيه در هر نفر) را توصيه مي كند. از سال 2003 ، استاندارد به 3 CFM / 100 فوت مربع (15 ليتر در ثانيه / 100 متر مربع) به علاوه 7.5 CFM / نفر (3.5 ليتر در ثانيه / نفر) تغيير يافته است.

كاربرد فن جريان متقاطع

خريد هود بيمكث

از آنجا كه جريان به طور شعاعي به پروانه وارد مي شود و از آن خارج مي شود ، فن جريان متقاطع براي كاربردهاي هواپيما مناسب است. با توجه به ماهيت دو بعدي جريان ، فن به راحتي در يك بال قرار مي گيرد تا هم در توليد رانش و هم در كنترل لايه مرزي استفاده شود. پيكربندي اي كه از يك فن جريان متقاطع در لبه جلويي بال واقع شده است ، تغيير فن است. اين طرح با منحرف كردن بيدار به سمت پايين به دليل جهت چرخش فن ، باعث ايجاد ليفت مي شود و باعث ايجاد نيروي بزرگ مگنوس ، مشابه سيلندر لبه جلو مي شود. تنظيمات ديگر با استفاده از فن جريان متقاطع براي كنترل رانش و جريان ، بال پيشرانه است. در اين طرح ، فن جريان متقاطع نزديك لبه انتهايي يك بال ضخيم قرار مي گيرد و هواي سطح مكش (بال) بال را مي كشد. با اين كار ، بال محرك تقريباً بدون توقف است ، حتي در زواياي بسيار بالاي حمله ، ليفت بسيار بالايي ايجاد مي كند. بخش پيوندهاي خارجي پيوندهايي را به اين مفاهيم ارائه مي دهد.

فن جريان متقاطع ، فن گريز از مركز است كه در آن هوا به جاي زاويه قائم ، مستقيم از طريق فن جريان مي يابد. روتور يك فن جريان متقابل براي ايجاد يك ديفرانسيل فشار پوشانده شده است. فن هاي جريان متقاطع ساخته شده اند تا داراي يك ديواره عقب قوس دايره اي دو شكل با يك ديواره گرداب ضخيم باشند كه در شكاف شعاعي كاهش مي يابد. فاصله در جهت چرخش پروانه فن ها كاهش مي يابد. ديواره عقب داراي يك مشخصات مارپيچي است در حالي كه تثبيت كننده گرداب يك ديواره نازك افقي با لبه گرد است. اختلاف فشار حاصل باعث مي شود هوا مستقيماً از طريق فن عبور كند ، حتي اگر تيغه هاي فن با جريان هوا در يك طرف چرخش مقابله كنند. فن هاي جريان متقابل جريان هوا را در كل عرض فن ايجاد مي كنند. با اين حال ، احتمالاً [تحقيقات اصلي؟] سر و صدا از فن هاي سانتريفيوژ معمولي هستند زيرا پره هاي فن برخلاف فن هاي سانتريفيوژ معمولي ، با جريان هوا در يك طرف چرخش مي جنگند. از فن هاي جريان متقابل اغلب در سيستم هاي تهويه مطبوع بدون كانال ، درب هوا ، در برخي از انواع كولرهاي لپ تاپ ، در سيستم هاي تهويه خودرو و براي خنك سازي در تجهيزات متوسط ​​مانند دستگاه هاي فتوكپي استفاده مي شود.

فن بخار محرك

خريد هود بيمكث

در سال 1849 يك فن بخار محرك به شعاع 6 متر ، طراحي شده توسط ويليام برونتون ، در Colliery Gelly Gaer در جنوب ولز عملياتي شد. اين مدل در نمايشگاه بزرگ سال 1851 به نمايش گذاشته شد. همچنين در سال 1851 ديويد بوسول ريد ، يك پزشك اسكاتلندي ، چهار پنكه با بخار در سقف بيمارستان سنت جورج در ليورپول نصب كرد ، بنابراين فشار ناشي از طرفداران مجبور به وارد كردن است. هوا به سمت بالا و از طريق دريچه هاي سقف است. پيشرفت هاي اين فناوري توسط جيمز نسيمث ، تئوفيل گيبال فرانسوي و جي آر وادل صورت گرفت.
برق

بين سالهاي 1882 و 1886 شويلر ويلر يك فن را كه از طريق برق كار مي كرد ، اختراع كرد. اين شركت به صورت تجاري توسط شركت آمريكايي Crocker & Curtis شركت موتور الكتريكي به بازار عرضه شد. در سال 1885 يك فن برقي روميزي توسط Stout ، Meadowcraft & Co. در نيويورك به صورت تجاري در دسترس قرار گرفت.

در سال 1882 ، فيليپ ديهل اولين پنكه سقفي برقي را توليد كرد. در طي اين دوره شديد نوآوري ، طرفداران با الكل ، روغن يا نفت سفيد در اوايل قرن 20 معمول بودند. در سال 1909 ، KDK ژاپن پيشگام اختراع فن هاي برقي توليد انبوه براي مصارف خانگي شد. در دهه 1920 ، پيشرفت هاي صنعتي اين امكان را به وجود آورد كه فن هاي فولادي به شكل هاي مختلف توليد انبوه داشته و قيمت پنكه ها را پايين آورده و صاحبان خانه بيشتري از پس هزينه هاي آنها برآيند. در دهه 1930 ، اولين طرفدار هنر دكو ("قو نقره اي") توسط امرسون طراحي شد. تا دهه 1940 ، Crompton Greaves هند بزرگترين توليد كننده پنكه هاي برقي سقفي شد كه عمدتا براي فروش در هند ، آسيا و خاورميانه انجام مي شد. در دهه 1950 ، پنكه هاي ميز و استند در رنگ هاي روشن و چشم نواز توليد مي شدند.

گاز پنبه روغني

خريد هود بيمكث

پنبه

گاز پنبه روغني در تعداد فزاينده اي از فيلترهاي هواي خودروهاي پس از بازار به عنوان اقلام با عملكرد بالا به كار گرفته مي شود. در گذشته ، گاز پنبه در فيلترهاي هواي خودرو با تجهيزات اصلي استفاده محدود مي كرد. با اين حال ، از زمان معرفي نسخه هاي Abarth SS ، شركت تابعه فيات فيلترهاي هوا گاز پنبه را به عنوان فيلترهاي OE تهيه مي كند.
فولاد ضد زنگ

مش فولاد ضد زنگ نمونه ديگري از محيط است كه به هوا اجازه عبور بيشتر مي دهد. مش فولاد ضد زنگ با تعداد مشهاي مختلف ارائه مي شود و استانداردهاي مختلف فيلتراسيون را ارائه مي دهد. در يك موتور اصلاح شده شديد كه فضا براي فيلتر هواي مخروطي كم است ، برخي تصميم مي گيرند يك شبكه فولادي ضد زنگ ساده روي توربو نصب كنند تا اطمينان حاصل شود كه هيچ ذره اي از طريق توربو وارد موتور نمي شود.
حمام روغن
پاك كننده هوا در حمام روغن شامل مخزن حاوي يك استخر روغن و يك درج است كه با الياف ، مش ، كف ، يا يك فيلتر فيلتر درشت ديگر پر شده است. پاك كننده ذرات را با چسباندن آنها به محيط فيلتر آغشته به روغن و نه فيلتراسيون سنتي ، از بين مي برد ، دهانه هاي موجود در محيط فيلتر بسيار بزرگتر از ذرات فيلتر هستند. هنگامي كه پاك كننده مونتاژ مي شود ، بدنه حاوي رسانه درج در فاصله كمي بالاتر از سطح استخر روغن قرار مي گيرد. لبه درز با لبه مخزن همپوشاني دارد. اين ترتيب يك مسير دخمه پرپيچ و خم را تشكيل مي دهد كه از طريق آن هوا بايد به صورت چرخش هاي پيچيده طي شود: از طريق شكاف بين لبه هاي درج و مخزن ، از طريق شكاف بين ديواره خارجي درج و ديواره داخلي مخزن و از طريق رسانه فيلتر موجود در بدنه درج. اين دوربرگردان هوا را با سرعت زياد از سطح استخر روغن عبور مي دهد. ذرات گرد و غبار و گرد و غبار بزرگتر و سنگين تر در هوا به دليل اينرسي خود نمي توانند چرخش ايجاد كنند ، بنابراين در روغن مي ريزند و در ته كاسه پايه قرار مي گيرند. ذرات سبكتر و كوچكتر به درون فيلتر تصفيه مي شوند ، كه توسط قطرات روغن موجود در آن با جريان طبيعي هوا خيس مي شود. آسپيراسيون دائمي روغن بر روي محيط فيلتر به آهستگي بيشتر ذرات ريز به دام افتاده را به سمت پايين حمل مي كند و روغن دوباره به مخزن محل تجمع ذرات مي ريزد.

آشپزخانه در هند

خريد هود بيمكث

هند

در هند ، به يك آشپزخانه "راسويي" (در هندي سانسكريت) يا "سوئيمپاك غار" در مراتي گفته مي شود و نامهاي زيادي براي آن در زبانهاي مختلف منطقه وجود دارد. روش هاي مختلفي براي پخت و پز در سراسر كشور وجود دارد و ساختار و مواد مورد استفاده در ساخت آشپزخانه بسته به منطقه متفاوت است. به عنوان مثال ، در شمال و مركز هند ، آشپزي قبلاً در كوره هاي سفالي به نام "Chulha" انجام مي شد كه توسط چوب ، زغال سنگ يا كود خشك گاو شليك مي شد. در خانوارهايي كه اعضا گياه خواري مشاهده كردند ، آشپزخانه هاي جداگانه اي براي پخت و نگهداري غذاهاي گياهي و غير گياهي نگهداري شدند. خانواده هاي مذهبي غالباً با آشپزخانه به عنوان يك فضاي مقدس رفتار مي كنند. آشپزخانه هاي هندي بر اساس يك دانش معماري هندي به نام واستوسوشاسترا ساخته شده اند. وسايل آشپزخانه هندي هنگام طراحي آشپزخانه در هند از اهميت بالايي برخوردار است. معماران مدرن همچنين در هنگام طراحي آشپزخانه هاي هندي در سراسر جهان از هنجارهاي واستوشاترا پيروي مي كنند.

در حالي كه بسياري از آشپزخانه هاي متعلق به خانواده هاي فقير همچنان از اجاق هاي سفالي و انواع قديمي سوخت استفاده مي كنند ، طبقات متوسط ​​و متوسط ​​شهري معمولاً اجاق گاز با سيلندر يا گاز لوله كشي متصل دارند. آشپزخانه هاي برقي از آنجا كه مقدار زيادي برق مصرف مي كنند ، نادرتر هستند ، اما اجاق هاي مايكروويو در خانواده هاي شهري و شركت هاي تجاري محبوبيت بيشتري پيدا كرده اند. آشپزخانه هاي هند نيز توسط بيوگاز و انرژي خورشيدي به عنوان سوخت پشتيباني مي شوند. بزرگترين آشپزخانه انرژي خورشيدي جهان در هند ساخته شده است. هند با همكاري ارگان هاي دولتي ، گياهان بيوگاز داخلي را به حمايت از سيستم آشپزخانه تشويق مي كند.

آشپزخانه بلوك يا جزيره

خريد هود بيمكث

آشپزخانه بلوك (يا جزيره) توسعه جديدتري است كه به طور معمول در آشپزخانه هاي روباز يافت مي شود. در اينجا ، اجاق گاز يا هر دو اجاق گاز و سينك ظرفشويي در جايي قرار مي گيرند كه يك آشپزخانه L يا U ميز داشته باشد ، در يك "جزيره" آزاد ، جدا از كابينت هاي ديگر. در يك اتاق بسته ، اين چندان منطقي نيست ، اما در آشپزخانه روباز ، اجاق گاز از همه طرف قابل دسترسي است ، به طوري كه دو نفر مي توانند با هم آشپزي كنند و از آنجا كه آشپز اين كار را مي كند ، مي توانيد با مهمانان يا بقيه اعضاي خانواده تماس بگيريد. ديگر رو به ديوار نباشيد. علاوه بر اين ، پيشخوان جزيره آشپزخانه مي تواند به عنوان يك سطح سرريز براي سرو وعده هاي غذايي به سبك بوفه يا نشستن براي خوردن صبحانه و ميان وعده ها عمل كند.

در دهه 1980 ، با برنامه ريزي آشپزخانه و كابينت هاي صنعتي ، افرادي كه تركيبي از سطح كار و مبلمان آزاد را به رهبري جاني گري ، طراح آشپزخانه و مفهوم "آشپزخانه متناسب" خود ايجاد كردند ، با واكنشي روبرو شدند. آشپزخانه هاي مدرن غالباً فضاي غيررسمي كافي دارند تا افراد بتوانند در آن غذا بخورند بدون اينكه از اتاق غذاخوري رسمي استفاده كنند. اگر فضا در پيشخوان آشپزخانه ادغام شود ، به چنين مناطقي "مناطق صبحانه" ، "گوشه هاي صبحانه" يا "بارهاي صبحانه" گفته مي شود. به آشپزخانه هايي كه فضاي كافي براي غذا خوردن دارند ، گاهي اوقات "آشپزخانه هاي خوراكي" گفته مي شود. در طول دهه 2000 ، آشپزخانه هاي تخت براي افرادي كه با بودجه اقدام به بازسازي DIY مي كردند ، محبوب بودند. صنعت آشپزخانه هاي تخت باعث مي شود تا درها ، صفحه نيمكت ها و كابينت ها با هم تركيب و با هم تركيب شوند. در سيستم هاي پهن مسطح ، بسياري از اجزا مي توانند جاي يكديگر قرار گيرند.

آشپزخانه مسكوني مدرن

خريد هود بيمكث

يك آشپزخانه مسكوني مدرن و متوسط ​​به طور معمول مجهز به اجاق گاز ، سينك ظرفشويي با آب گرم و سرد ، يخچال و ميز كار و كابينت آشپزخانه است كه طبق طرح مدولار چيده شده اند. بسياري از خانوارها داراي اجاق مايكروويو ، ماشين ظرفشويي و ساير وسايل برقي هستند. وظايف اصلي آشپزخانه ذخيره ، تهيه و پخت غذا (و انجام كارهاي مرتبط مانند ظرفشويي) است. همچنين ممكن است از اتاق يا منطقه براي صرف غذا (يا وعده هاي غذايي كوچك مانند صبحانه) ، سرگرمي و لباسشويي استفاده شود. طراحي و ساخت آشپزخانه يك بازار عظيم در سراسر جهان است.

آشپزخانه هاي تجاري در رستوران ها ، سفره خانه ها ، هتل ها ، بيمارستان ها ، امكانات آموزشي و محل كار ، پادگان هاي ارتش و موسسات مشابه يافت مي شوند. اين آشپزخانه ها به طور كلي بزرگتر و مجهز به تجهيزات بزرگتر و سنگين تر از آشپزخانه هاي مسكوني هستند. به عنوان مثال ، يك رستوران بزرگ ممكن است داراي يخچال بزرگ و يك ماشين ظرفشويي تجاري بزرگ باشد. در بعضي موارد ، تجهيزات آشپزخانه تجاري مانند سينك ظرفشويي تجاري در محيط خانه استفاده مي شود زيرا سهولت استفاده براي تهيه غذا و دوام بالا را دارد.

در كشورهاي پيشرفته ، آشپزخانه هاي تجاري معمولاً تابع قوانين بهداشت عمومي هستند. آنها به طور دوره اي توسط مقامات بهداشت عمومي بازرسي مي شوند و در صورت عدم رعايت الزامات بهداشتي كه قانون آنها را تأمين مي كند ، مجبور به بستن مي شوند.

تاريخ
قرون وسطي

خانه هاي بلند اروپايي قرون وسطايي در زير بلندترين نقطه ساختمان آتش باز داشتند. "منطقه آشپزخانه" بين ورودي و شومينه بود. در خانه هاي ثروتمند ، معمولاً بيش از يك آشپزخانه وجود داشت. در بعضي از خانه ها سه آشپزخانه به بالا وجود داشت. آشپزخانه ها بر اساس انواع غذاهاي تهيه شده در آنها تقسيم شده اند.

به دليل دود ناشي از آتش پخت و پز و احتمال كنترل نشدن آتش ممكن است آشپزخانه از سالن بزرگ جدا باشد. تعداد كمي از آشپزخانه هاي قرون وسطايي زنده مانده اند زيرا "سازه هاي زودگذر مشهوري" بودند.