هند
در هند ، به يك آشپزخانه "راسويي" (در هندي سانسكريت) يا "سوئيمپاك غار" در مراتي گفته مي شود و نامهاي زيادي براي آن در زبانهاي مختلف منطقه وجود دارد. روش هاي مختلفي براي پخت و پز در سراسر كشور وجود دارد و ساختار و مواد مورد استفاده در ساخت آشپزخانه بسته به منطقه متفاوت است. به عنوان مثال ، در شمال و مركز هند ، آشپزي قبلاً در كوره هاي سفالي به نام "Chulha" انجام مي شد كه توسط چوب ، زغال سنگ يا كود خشك گاو شليك مي شد. در خانوارهايي كه اعضا گياه خواري مشاهده كردند ، آشپزخانه هاي جداگانه اي براي پخت و نگهداري غذاهاي گياهي و غير گياهي نگهداري شدند. خانواده هاي مذهبي غالباً با آشپزخانه به عنوان يك فضاي مقدس رفتار مي كنند. آشپزخانه هاي هندي بر اساس يك دانش معماري هندي به نام واستوسوشاسترا ساخته شده اند. وسايل آشپزخانه هندي هنگام طراحي آشپزخانه در هند از اهميت بالايي برخوردار است. معماران مدرن همچنين در هنگام طراحي آشپزخانه هاي هندي در سراسر جهان از هنجارهاي واستوشاترا پيروي مي كنند.
در حالي كه بسياري از آشپزخانه هاي متعلق به خانواده هاي فقير همچنان از اجاق هاي سفالي و انواع قديمي سوخت استفاده مي كنند ، طبقات متوسط و متوسط شهري معمولاً اجاق گاز با سيلندر يا گاز لوله كشي متصل دارند. آشپزخانه هاي برقي از آنجا كه مقدار زيادي برق مصرف مي كنند ، نادرتر هستند ، اما اجاق هاي مايكروويو در خانواده هاي شهري و شركت هاي تجاري محبوبيت بيشتري پيدا كرده اند. آشپزخانه هاي هند نيز توسط بيوگاز و انرژي خورشيدي به عنوان سوخت پشتيباني مي شوند. بزرگترين آشپزخانه انرژي خورشيدي جهان در هند ساخته شده است. هند با همكاري ارگان هاي دولتي ، گياهان بيوگاز داخلي را به حمايت از سيستم آشپزخانه تشويق مي كند.
- یکشنبه ۲۰ تیر ۰۰ ۱۰:۱۹ ۳ بازديد
- ۰ نظر