دوره هيان ژاپني

شناخت بيشتر هودهاي آشپزخانه

صنعتي سازي آشپزخانه ها
 دوره هيان ژاپني
شركت اسنوا توليد كننده لوازم خانگي ايراني
توربو چگونه كار مي كند
لوازم خانگي
هودهاي بخار سايبان
چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

دوره هيان ژاپني

خريد هود بيمكث

در دوره هيان (794–1185) ، اولين استفاده از پيش ساز «ديدوكورو» ، يا انبار ، ثبت شد. كاخ امپراتوري هيان داراي چهار اتاق اختصاص داده شده به تهيه غذاها ، oni no ma (鬼 の 間) ، daibandokoro (台 盤 所) ، asagarei no ma (餉 の 間) ، و onidono (大 炊 殿) بود. "Oni no ma" اتاقي بود كه قبل از سرو براي بررسي سم و مزه مزه استفاده مي شد. "Asagarei no ma" اتاق خوردن صبحانه بود. "onidono" اتاق پخت غذا بود و در شمال و تا آنجا كه ممكن بود از محل زندگي قرار گرفت. "دايباندوكورو" اتاقي بود كه براي سرو غذاها بر روي دايبان (台 盤) ، ميز چوبي لاكي استفاده مي شد. خدمتكاران نيز غذا مي خوردند و منتظر مي ماندند تا غذا را در دايباندوكورو سرو كنند.

در دوره كاماكورا (1185-1333) ، با معمول شدن سبك مسكن شويينزوكوري ، آشپزخانه به تدريج به خانه جذب شد. تا آن زمان ، آشپزخانه به عنوان يك خانه جداگانه در صورت امكان براي جلوگيري از بو و دود و جلوگيري از سرايت آتش احتمالي آشپزخانه به محل اصلي ساخته مي شد. آشپزخانه هاي دوران كاماكورا شامل وسايل ضروري آشپزخانه مانند سينك ظرفشويي يا چاه نمي شدند.

آتش و آب
اجاق گاز

در اولين خانه هاي ژاپن از يك كوره آتش باز براي پخت و پز استفاده مي شد. اولين اجاق گاز در دوره كوفون ، بين قرن 3 تا 6 ضبط شد. اين اجاق ها كه كامادو ناميده مي شوند ، معمولاً از خاك رس و ماسه ساخته شده بودند. آنها از سوراخي در جلو شليك مي شوند و سوراخي در قسمت بالا وجود دارد كه مي توان در آن يك گلدان را از لبه خود معلق كرد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.